PROACTIEF VASTGOEDBEHEER

Wij beheren beleggingspanden voor particuliere beleggers, institutionele beleggers, woningcorporaties, zorginstellingen en overheden. Of het nu gaat om één object of een portefeuille, wij bieden altijd maatwerkoplossingen in beheer. Samen met u stellen wij een beheerpakket samen, gebaseerd op uw behoefte. Naast onderstaande beheerpakketten bieden wij ook maatwerkoplossingen, gebaseerd op uw specifieke situatie.

ONZE DIENSTEN

Commercieel beheer

Commercieel beheer bestaat uit het zoeken, selecteren en contracteren van huurders. Onze diensten bestaan uit: huurprijsbepaling, adverteren, bezichtigen, selectie en screening, contractering, opstellen opleveringsrapporten, innen van borg en eerste maand huur en oplevering.

Administratief beheer

Administratief beheer bestaat uit het tijdig innen van de huren en het betalen van de kosten die samenhangen met de exploitatie van het object. Wij maken maandelijks een financiële afrekening voor de eigenaar. Wij verzorgen de jaarlijkse huurverhoging en we verrekenen jaarlijks de servicekosten.

Technisch beheer

Technisch beheer bestaat uit storingsonderhoud en periodiek onderhoud. Enerzijds lossen wij kleine storingen op, zoals lekkage’s, klemmende deuren en dergelijke, anderzijds zorgen wij er voor dat periodieke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden, zoals controles van verwarmings- en brandblusinstallaties, schilderwerkzaamheden, schoonmaken van dakgoten enzovoorts. Werkzaamheden worden altijd in overleg met de eigenaar uitbesteed.

WERKGEBIEDEN

Tilburg – Breda – Oosterhout – Dordrecht – Rotterdam

Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor wij de meeste problemen snel kunnen verhelpen. Wij zijn daarnaast 24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Door proactief onderhoud hebben wij tevreden huurders en houden wij uw vastgoed in topconditie.

24/7 Storingsdienst